Нашиот сајт користи колачиња со цел да ви обезбеди најдобро искуство за купување онлајн. Ние ја почитуваме вашата приватност, и со таа цел собираме само основни и анонимни информации за статистички анализи.

Можете да прочитате повеќе за тоа како користиме колачиња и како се користат вашите информации во нашата .

Адаптер жн. бел 25*1/2" +GF+
product-thumbnail-0

Адаптер жн. бел 25*1/2" +GF+

105 ден
парче
Достапност:Има залиха

Адаптер жн. бел 25*1/2" +GF+ Структура: Еднослојна Дијаметар: 25*1/2" Класа на притисок: Стандарден PPR фитинг PN10 (SDR11), PN16 (SDR7,4), PN20 (SDR6) Метод на поврзување: +GF+ Цевки Боја: Бела Хемиска отпорност: Отпорни на органска и неорганска хемиска средина за pH вредности помеѓу 2 и 12 Температура при инсталирање: Минимум +5°C Максимум +40°C Работна температура: Стандарден PPR фитинг +5°C - +70°C Стандарди: EN15874-1/2/3, DIN 8077-78 Достапност: Продавници и online Потекло: Турција Изработени од PP-R кополимерен материјал кој е отпорен на корозија, како и лесен и рентабилен. Исклучително издржливи и отпорени на висока температура и притисок. Цевките и приклучоците PP-R се во согласност со стандардите ISO 9901: 2008, ISO 14001, TS EN ISO 15874-1, TS EN ISO 15874-2, TS EN ISO 15874-3, DIN 8077, DIN 8078, TSEK 28, DIN 18836. Се произведува за дијаметар опсег од 20 - 160 mm цевки и приклучоци. GF Aquasystem PP-R & PP-RCT цевководните системи се произведуваат во 7 различни типа според областите на употреба и очекувањата на клиентите: - PP-R стандардни системи за цевки и фитинг (PN10-PN16-PN20) - Засилени системи за цевки и фитинг со фиберглас PP-R (PN20-PN25) - Засилени системи за цевки и фитинг на климатизери од фиберглас PP-R (PN16-PN20) - PP-R стабилни алуминиумски фолирани цевки и фитинг системи (PN20-PN25) - ПП-Р системи за цевки и фитинг отпорни на УВ зраци (PN20-PN25) - Засилени цевки и фитинг од стаклопластика PP-RCT Faser (SDR7,4 - PN25, SDR9 - PN22) Со употребата на приклучоците се овозможува лесна и брза инсталација. Се произведуваат во бела, сива, зелена, сина и беж боја. Хигиенски, сигурени и еколошки. Употреба: Системи за централно греење Системи за топла и ладна вода Вода за пиење и третирани системи за водоснабдување Индустриски системи за цевки (пренос и испуштање на хемиски супстанции) Системи за климатизација Сончеви колектори

Loading...
Бесплатна доставаБесплатна достава над 2999 ден
Безбедно плаќањеБрзи и лесни начини на плаќање
Замена на производБесплатна замена доколку не сте задоволни
logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

За насПроизводиМоја сметкаМои порачкиУпатство за користење

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo