Нашиот сајт користи колачиња со цел да ви обезбеди најдобро искуство за купување онлајн. Ние ја почитуваме вашата приватност, и со таа цел собираме само основни и анонимни информации за статистички анализи.

Можете да прочитате повеќе за тоа како користиме колачиња и како се користат вашите информации во нашата .

Хилт Bosch GBH 2-28
15% Попуст
product-thumbnail-0
product-thumbnail-1
product-thumbnail-2
product-thumbnail-3
product-thumbnail-4

Хилт Bosch GBH 2-28

16065 ден18900 ден
парче
Достапност:Има залиха

Номинална моќност на влез: 880 W Енергија на удар: 3.2 Ј Број на удари со номинална брзина 0 - 4.000 вртежи во минута Номинална брзина 0 - 900 мин-1 Тежина 2,9 кг Димензии на алатот (должина) 379 mm Димензии на алатот (висина) 216 mm Држач за алат СДС плус Дијаметар на бетонско дупчење, чекан 4 - 28 мм Оптимално бетонско дупчење чекан 8 - 16 мм Дијаметар на дупчење во бетон со дупчалки 68 мм Макс. дијаметар на дупчење во метал 13 мм Макс. дијаметар на дупчење во дрво 30 мм Гаранција: 3 години

Loading...
Бесплатна доставаБесплатна достава над 2999 ден
Безбедно плаќањеБрзи и лесни начини на плаќање
Замена на производБесплатна замена доколку не сте задоволни
logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

За насПроизводиМоја сметкаМои порачкиУпатство за користење

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo