logo

CONTACT DETAILS

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo
Поликолор Класик JUB 2l
product-thumbnail-0

Поликолор Класик JUB 2l

190 ден
item
Availability:In stock

JUPOL Classic е ѕидна боја, со доверба 50 години. Се употребува за декоративна заштита на ѕидови и тавани во стамбени и деловни згради. Новата подобрена формула на внатрешната ѕидна боја JUPOL Classic овозможува да »Обојте повеќе«. Подобрената внатрешна боја JUPOL Classic се разредува со вода до 15%, се добива поубав нанос и растегливост на бојата, без видни траги од ваљакот. Пребоената површина со бојата JUPOL Classic има фина структура и прекрасен изглед на бојата филмот. Својства новата формула овозможува поголема покривност - 15 l до 100 m2; до 20% повеќе пребоени површини; едноставно нанесување; подобар изглед на филмот на бојата; висока белина; висока пареопропусност и покривност; еколошка боја - исклучително ниска содржина на лесно испарливи органски материи; едноставно нанесување; отпорна на суво триење.

Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk-free