Линиски ласер Bosch PLL 360
10% Off
product-thumbnail-0
product-thumbnail-1
product-thumbnail-2
product-thumbnail-3
product-thumbnail-4
product-thumbnail-5
product-thumbnail-6
product-thumbnail-7

Линиски ласер Bosch PLL 360

9630 ден10700 ден
item
Availability:In stock
Работна површина со дијаметар 20 м Ласерска диода 635 nm Ласерска класа 2 Време на самонивелирање, тип. 4 с Опсег на израмнување ± 4 ° Точност ± 0,4 mm / m Нишка за статив 1/4 " Тежина 0,50 кг Батерија 4 x 1,5-V-LR6 (AA) Гаранција: 3 години
Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk-free