Полнач и Батерии 2xGBA 18V 5,0 Ah + GAL1880CV
product-thumbnail-0

Полнач и Батерии 2xGBA 18V 5,0 Ah + GAL1880CV

11030 ден
item
Availability:In stock
Јачина на батерија: 18 V Тип на ќелии: Li-Ion Тежина на батерија: 600 g Напон на полнење: 14.4 – 18 V Струја за полнење: 8,0 A Време на полнење кај батерија од 5,0 Ah (80%/100%) околу 35/45 min Тежина на полнач: 700 g Капацитет на батерија: 5,0 Ah Гаранција: 3 години Достапност: Продавници и online
Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk free