Сет Батериски ударен одвртувач Bosch GDR 120-LI и Батериска Бормашина Bosch GSR 120-LI
25% Off
product-thumbnail-0
product-thumbnail-1
product-thumbnail-2
product-thumbnail-3
product-thumbnail-4
product-thumbnail-5
product-thumbnail-6
product-thumbnail-7
product-thumbnail-8

Сет Батериски ударен одвртувач Bosch GDR 120-LI и Батериска Бормашина Bosch GSR 120-LI

8925 ден11900 ден
item
Availability:In stock
Bosch GDR 120-LI Број на вртежи: 0-2,600 o/min Број на вртежи:(1. брзина) 0-1,300 min-1 Број на вртежи:(2. брзина)2,600 min-1 Тежина без батерија: 1.1 kg Вртежен момент: 100 Nm Број на удари: 0-3,200 min-1 Јачина на батерија: 12 V Држач за бит: 1/4" внатрешен шестаголник Тежина: 15,0 kg Дијаметар на завртки: M 4 – M 12 Гаранција: 3 години Bosch GSR 120-LI Вртежен момент: 14/30/- Nm Број на вртежи (1.брзина / 2.брзина) 0 – 400 / 0 – 1,500 min-1 Тип на батерија: Lithium ion battery Распон: 1.5 / 10 mm Тежина без батерија: 0.8 kg Степен на вртежен момент: 20+1 Јачина на батерија: 12 V Бушење во дрво до - 20 mm Бушење во челик до - 10 mm Ниво на звучен притисок: 67 dB(A) Ниво на звучна јачина: 78 dB(A) Гаранција: 3 години  Достапност: Продавници и online
Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk free