Нашиот сајт користи колачиња со цел да ви обезбеди најдобро искуство за купување онлајн. Ние ја почитуваме вашата приватност, и со таа цел собираме само основни и анонимни информации за статистички анализи.

Можете да прочитате повеќе за тоа како користиме колачиња и како се користат вашите информации во нашата .

Прекидач со светилка модулар Lezard
product-thumbnail-0

Прекидач со светилка модулар Lezard

250 ден
парче
Достапност:Има залиха

Еднонасочен прекинувач за осветлување, Осветлен со LED Модул: 1 модул Ампери: 16А Материјал: поликарбонат Отпорен на: пожар Боја: бела Гаранција: 5 години Каталошки број: 601 0216 111

Loading...
Бесплатна доставаБесплатна достава над 2999 ден
Безбедно плаќањеБрзи и лесни начини на плаќање
Замена на производБесплатна замена доколку не сте задоволни
logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

За насПроизводиМоја сметкаМои порачкиУпатство за користење

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo