logo

CONTACT DETAILS

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo
Батерија за кујна тл/нм Alpin
product-thumbnail-0

Батерија за кујна тл/нм Alpin

1390 ден
item
Availability:In stock

Материјал: Месинг Уложак: PVC Димензии: 139mmх209mm Потекло: Турција Гаранција: 5 години Каталошки број: 5011402 (Гаранцијата важи од денот на фискалната сметка/фактура. Гаранцијата не важи доколку производот е физички оштетен. Рекламираниот производ прво се сервисира, доколку не се отстрани недостатокот се заменува со нов.)

Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk-free