logo

CONTACT DETAILS

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo
Поликолор Голд JUB 5l
product-thumbnail-0

Поликолор Голд JUB 5l

810 ден
item
Availability:In stock

JUPOL Gold Advanced е високопокривна перива еколошка боја, кој се употребува за декоративна зашитита на пооптоварени внатрешни ѕидови и тавани, каде што се бара и естетски изглед на обоените површини. Се употребува за декоративна заштита на ѕидовии плафони во станбени и деловни објекти, школи, градинки, болници, хотели, домови за стари лица и други објекти. Во понудата е широката палета на нијанси по тон карта на JUB Favourite Feelings, NCS, како и RAL Classic. Производството на бојата се одвива под постојан надзор на TÜV SÜD Industrie Service GmbH, München. Со новата, напредна формула дополнително ги подобривме сите својства. Својства на располагање е во повеќе од 10.000 чисти и јасни тонови; доста отпорна на мокро чистење со универзални куќни детергенти; висока покривност- гарантирано со два наноса, дури и при употреба на интензивни нијанси мат изглед; исклучително ниска содржина на лесно испарувачки органски материи; едноставна за нанесување; висока пареопропусност. Подготовка и нанесување ВалјакЧеткаАлатот го чистиме со вода Потрошувачка 125 - 190 ml/m2 за два наноса Амбалажа Пластична канта 5l, 15l

Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk-free