logo

CONTACT DETAILS

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo
Кабел PPY 2 х 1.5
New
product-thumbnail-0

Кабел PPY 2 х 1.5

31 ден
meter
Availability:In stock

КОНСТРУКЦИЈА проводник:гол бакарен проводник според IEC 60228; HD 383; DIN VDE 0295 класа 1 полн (RE изведба) класа 2 повеќе жичен појажен (RM изведба) изолација: PVC мешавина TI1 според EN 50363-3 исполна невулканизирана гумена мешавина плашт: PVC мешавина TM1 според EN 50363-4-1 боја на плашт: сива, бела Еквиваленти: PP-Y според стандард MKS N.C3.200;A05VV-U, A05VV-R според стандард HD 21.4 S2 ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ минимална температура на инсталација: +5 °C работна температура: -30 °C до +70 °C температура на краток спој: max.5s: до +150 °C номинален напон Uο/U = 300/500 V испитен напон: 2000 V минимален внатрешен радиус на свиткување 6x дијаметар на кабелот отпорност према горење: IEC 60332-1 Инсталационен кабел погоден за употреба во домаќинство и индустрија. Се инсталира во суви и влажни простории, над и под малтер, во зидови или под бетон без посебна механичка заштита, за внатрешна и надворешна употреба (само во случај да кабелот е заштитен од директно сончево зрачење). Не е дозволено положување во земја, на отворен простор или во бетон со заливање.

Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk-free