logo

CONTACT DETAILS

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo
Внатрешна боја Optima 25кг. Baumit
Sold out
product-thumbnail-0

Внатрешна боја Optima 25кг. Baumit

900 ден
item
Availability:Sold out

Поликолор Баумит 1/25 Оптима Универзална боја со многу добри својства и високо ниво на покривност. Може да се нанесува со ваљак и со шприцање. Парапропусна без штетни емисии, омекнувачи и растворувачи, без мириси, нетоксична. Достапна во Baumit life со нијанси 7, 8 или 9. Потрошувачка: ca. 0.15 l/m² за два слоја Принос: ca. 90 m²/канта Густина: ca. 1.65 kg/dm³ Достапност: Продавници и online

Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk-free