Нашиот сајт користи колачиња со цел да ви обезбеди најдобро искуство за купување онлајн. Ние ја почитуваме вашата приватност, и со таа цел собираме само основни и анонимни информации за статистички анализи.

Можете да прочитате повеќе за тоа како користиме колачиња и како се користат вашите информации во нашата .

Хилт MP-HD14 - 1200W
Распродадено
product-thumbnail-0

Хилт MP-HD14 - 1200W

4570 ден
парче
Достапност:Распродадено

Електричен ударен чекан Напон: 230V-50Hz  Моќност: 1200W Вртежи: 900/min Дупчење во: 28mm Ударна енергија: 5.0J Футер: SDS+ Достапност: Продавници и online

Loading...
Бесплатна доставаБесплатна достава над 2999 ден
Безбедно плаќањеБрзи и лесни начини на плаќање
Замена на производБесплатна замена доколку не сте задоволни
logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 70 207 906
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

За насПроизводиМоја сметкаМои порачкиУпатство за користење

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo