logo

CONTACT DETAILS

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo
Фасадна боја DuoColor 5л. Baumit
Sold out
product-thumbnail-0

Фасадна боја DuoColor 5л. Baumit

875 ден
item
Availability:Sold out

Фасаден поликолор Баумит 5Л Фасадна боја за надворешна употреба, со голем број на нијанси. Спремна за употреба (тенок слој) на акрилна база. Со други зборови, станува збор за готова акрилна боја на основа на водена дисперзија, за внатрешни и надворешни работи. Паропропусна и водоотпорна. - Пропустливост на водена пареа: ca. 180 - 200 - Бруто густина: ca. 1.6 kg/dm³ - PH вредност: ca. 7.5 - Потрошувачка: ca. 0.3 - 0.35 l/m² во зависност од впивливоста и рамноста на подлогата (за два слоја) - Цврсти содржини: 70 % Достапност: Продавници и online

Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk-free