logo

CONTACT DETAILS

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo
Кабел лицнаст 5 х 1.5
New
product-thumbnail-0

Кабел лицнаст 5 х 1.5

73 ден
item
Availability:In stock

Конструкција проводник: гол бакарен проводник ,финожичен појажен, класа 5 според IEC 60228/ HD 383/ DIN VDE 0295 изолација: PVC мешавина TI1 според EN 50363-3 плашт: PVC мешавина според TM2 за флексибилни кабли според EN 50363-4-1 Еквиваленти:PP/L според стандард MKS N.C3.201;227 IEC 52 според стандард IEC 60227-5 Технички податоци минимална температура на инсталација: +5 °C работна температура: -30 °C до +70 °C температура на краток спој: max.5s: до +150 °C номинален напон Uο/U = 300/300 V испитен напон: 2000 V минимален внатрешен радиус на свиткување: 7,5 x дијаметар на проводникот отпорност према горење IEC 60332-1 Флексибилен кабел се употребува во суви простории за приклучок на мали подвижни уреди каде е потребна посебна флексибилност, а исклучена е опасност од механички оптеретувања. Дозволено е почесто свиткување и извртување. Особено погоден е за употреба во мали апарати со ниски механички оптоварувања и за поврзување на лесни уреди за домаќинство, како што се кујнски уреди, ламби за бироа, тавански ламби, правосмукалки, канцелариски машини, радија, итн. се додека е прилагодена на основните спецификации на уредот. Употребата на овие кабли за уреди за готвење или греење не е дозволена. Тие не се погодни за надворешна или индустриска употреба (освен машини за шиење и слично) и земјоделски машини.

Free deliveryFree delivery over ден
Secure paymentsFast and easy ways to pay
Return policyReturn what you don't like, risk-free