Нашиот сајт користи колачиња со цел да ви обезбеди најдобро искуство за купување онлајн. Ние ја почитуваме вашата приватност, и со таа цел собираме само основни и анонимни информации за статистички анализи.

Можете да прочитате повеќе за тоа како користиме колачиња и како се користат вашите информации во нашата .

Перач Bosch UniversalAquatak 125
15% Попуст
product-thumbnail-0
product-thumbnail-1
product-thumbnail-2
product-thumbnail-3

Перач Bosch UniversalAquatak 125

9200 ден10850 ден
парче
Достапност:Има залиха

Моќност на моторот: 1.500 W Макс. притисок 125 бари Макс. проток 360 l/h Температура на водоснабдување 40 ° C Можност за независно водоснабдување 0,5 m Млазница за дтерегнет под висок притисок Тип на пумпа: 3 цилиндри Цврста метална пумпа Должина на кабел 5 m Должина на цревото 5 m Тежина на уредот 6,8 кг Млазница 3 во 1 Напон 230 V Тип на рачка преклопување Висина на рачката 0,87 м Компактен уред Уредот е подготвен за употреба директно од пакување Складирање на сите додатоци / црева / кабли Филтер за вода Систем за автоматско запирање Гаранција: 2+1 година Каталошки број: 0 600 8A7 A00 Достапност: Продавници и online

Loading...
Бесплатна доставаБесплатна достава над 2999 ден
Безбедно плаќањеБрзи и лесни начини на плаќање
Замена на производБесплатна замена доколку не сте задоволни
logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

За насПроизводиМоја сметкаМои порачкиУпатство за користење

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo