Нашиот сајт користи колачиња со цел да ви обезбеди најдобро искуство за купување онлајн. Ние ја почитуваме вашата приватност, и со таа цел собираме само основни и анонимни информации за статистички анализи.

Можете да прочитате повеќе за тоа како користиме колачиња и како се користат вашите информации во нашата .

Линиски ласер Bosch GLL 2-10
10% Попуст
product-thumbnail-0
product-thumbnail-1
product-thumbnail-2
product-thumbnail-3
product-thumbnail-4

Линиски ласер Bosch GLL 2-10

6300 ден7000 ден
парче
Достапност:Има залиха

Диода на ласер - 630 - 650 nm < 1mW Работна температура -  -10  -  50 °C  Температура на складирање -20 – 70 °C Класа на ласер: 2 Работно подрачје: 10m Тоочност на нивелирање:± 0,3 mm/m Подрачје за самостојно нивелирање: ± 4° Време на нивелирање: 4s Заштита против вода и прашина: IP 54 Напојување: 3 x 1,5 V LR6 (AA) Времетрање на користење: 9h работа со вкрстени линии, 17h линиски начин на работа Навој на статив: 1/4", 5/8" Боја на ласерската линија: Црвена Проекција: 2 линии Тежина - 490 g Гаранција - 2+1 год. Каталошки број: 0 601 063 L00 Достапност: Продавници и online

Loading...
Бесплатна доставаБесплатна достава над 2999 ден
Безбедно плаќањеБрзи и лесни начини на плаќање
Замена на производБесплатна замена доколку не сте задоволни
logo

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

+389 71 375 290
+389 47 220 701
info@agnesa.mk

НАШАТА КОМПАНИЈА

За насПроизводиМоја сметкаМои порачкиУпатство за користење

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo